Huisregels van Wellness Ridderkerk

Om elke gast ‘een korte vakantie naast de deur’ optimaal te laten beleven verzoeken wij u onze huisregels in acht te nemen

Het dragen van badkleding is niet toegestaan

In het restaurant, de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze zijn ook bij ons te huur.

Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna's, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Na gebruik van een warme ruimte is opnieuw douchen verplicht alvorens van een bad gebruik te maken.
Zelf meegebrachte consumpties (eten en drinken) zijn niet toegestaan.

Het meenemen van glaswerk in natte ruimtes, sauna's, stoombaden en andere faciliteiten is niet toegestaan

Het gebruik van een mobiele telefoon (electronische apparatuur) is uitsluitend bij de receptie en in de kleedruimte toegestaan.
Het maken van foto's of filmopnamen is ten strengste verboden.

Storend gedrag, waaronder mede verstaan gewenste of ongewenste intimiteiten, is niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden kunnen door het personeel, direct na volledige betaling en zonder restitutie gesommeerd worden het pand te verlaten.

Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen (buiten en binnen) zonder dat deze gebruikt worden is niet toegestaan.

Bij gebruik van de saunafaciliteiten is het gebruik van een badjas, badlakens en slippers verplicht.

Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht in de droge/ warme sauna’s plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.

Roken is in het gebouw niet toegestaan, met uitzondering van de overdekte rokersgedeelte op het dakterras.

Waardevolle items kunnen worden achtergelaten in de afsluitbare lockers. Wellness Ridderkerk kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen.

Wellness Ridderkerk kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen.

Geen handdoeken achterlaten in de sauna of op de sauna kachels i.v.m. brandgevaar

Bij het niet tijdig oftewel 24 uur voor uw afspraak annuleren, wijzigen of verzetten zijn wij genoodzaakt 50% van uw totale arrangement of behandeling(en) in rekening te brengen.

DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE VOORZIENINGEN VERKLAART U AKKOORD TE GAAN MET ONZE HUISREGELS