Restaurant

Puur genieten, daar gaat het bij een bezoek aan Wellness Ridderkerk om. Tijdens een heerlijke dag of avond ontspannen kunt u in ons restaurant genieten van lekkere en gezonde gerechten. Wij werken met dagverse producten en bereiden onze gerechten met passie: of het nu gaat om een klein lunchgerecht, een uitgebreid diner of overheerlijke patisserie.

Het restaurant is smaakvol ingericht met knusse hoekjes, een gezellige openhaard en comfortabele loungebanken. Op een zonnige dag kunt u op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack.

restaurant-2.jpg

Gezond én lekker

Wij serveren een steeds wisselend menu, aangevuld met wekelijkse specials. Wij werken met dagverse producten, zoveel mogelijk uit de streek en van het seizoen. Smaakvol en toch steeds weer anders!

Dieet of allergie?
Onze chef-koks houden graag rekening met speciale dieetwensen. Geef alstublieft bij uw reservering aan welke dieetwensen u heeft.

HIGH-TEA

Onze high-tea bestaat uit een etagère vol met allerlei hartige en zoete lekkernijen. Deze lekkernijen serveren wij met heerlijke thee.

De high-tea moet vooraf gereserveerd worden en wordt alleen geserveerd tussen 14.30 - 17.00 uur. Indien er sprake is van een dieet kunt u dit vermelden bij uw reservering zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

€ 19,50 p.p.*

* Een high-tea is te reserveren voor twee of meer personen. Op zondag wordt er geen high-tea geserveerd.

restaurant-1.jpg